Massief eiken badkamermeubel

Ontdek de op maat gemaakte eiken badkamermeubels van Bathwood. Met vakmanschap en eigentijds design transformeren we badkamers tot oases van rust en luxe. Elk stuk belichaamt elegantie en functionaliteit, met aandacht voor detail en duurzaamheid. Of je nu een moderne of rustieke stijl zoekt, bij Bathwood vind je het perfecte meubelstuk om je badkamer te verfraaien en te organiseren.

Al onze producten worden op maat gemaakt, staat het juiste model of maatvoering er niet tussen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Eiken badkamermeubel met laden

Een massief eiken badkamermeubel met laden biedt niet alleen een ruime opbergruimte voor al je badkamerspullen, maar zorgt ook voor een stijlvolle en luxe uitstraling in je badkamer. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je lang plezier zult hebben van dit meubelstuk, terwijl het ook nog eens makkelijk te onderhouden is. Door te kiezen voor een eiken badkamermeubel op maat, kun je het meubel precies laten passen bij de afmetingen en stijl van jouw badkamer. De moderne look van een massief eiken badmeubel zal zeker een eyecatcher zijn in je badkamer en zorgen voor een tijdloze uitstraling.

Zwevend eiken badkamermeubel

Op zoek naar een massief eiken badkamermeubel met een natuurlijke uitstraling en van hoogwaardige kwaliteit? Dan is een zwevend eiken badkamermeubel op maat wellicht de perfecte keuze voor jou. Het moderne design van dit meubelstuk zorgt ervoor dat het een echte eyecatcher is in elke badkamer. Daarnaast is de eenvoudige montage van dit massief eiken badmeubel een groot pluspunt, waardoor je snel en gemakkelijk kunt genieten van de luxe uitstraling die het meubelstuk met zich meebrengt. Met een zwevend eiken badkamermeubel haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je badkamer, maar ook een duurzaam en tijdloos meubelstuk in huis.

Verschillende stijlen en designs van massief eiken badkamermeubels

Er zijn verschillende stijlen en designs beschikbaar als het gaat om massief eiken badkamermeubels. Zo kun je kiezen voor een badmeubel met lades, waarbij je zelf de indeling kunt bepalen. Daarnaast zijn er modellen met een soft close ladesysteem, wat zorgt voor extra comfort en gebruiksgemak. Voor de afwerking van het eikenhout kun je kiezen tussen Rubio monocoat olie of rigostep skylt lak, waardoor het meubelstuk een unieke uitstraling krijgt. Een populaire stijl voor massief eiken badkamermeubels is de rustieke en landelijke variant. Deze meubels hebben een natuurlijke houtnerf en stralen warmte en gezelligheid uit. Daarnaast zijn er ook industriële ontwerpen beschikbaar, waarbij metalen accenten zorgen voor een stoere en moderne uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een klassiek, landelijk of industrieel design, er is altijd een massief eiken badkamermeubel dat perfect bij jouw smaak en interieur past. Met een eiken badkamermeubel op maat kun je bovendien de perfecte afmetingen en indeling kiezen voor jouw badkamer.

 

Winkelwagen