Badkamermeubel hangend 

Ontdek de op maat gemaakte massieve badkamermeubels van Bathwood. Met vakmanschap en eigentijds design transformeren we badkamers tot oases van rust en luxe. Elk stuk belichaamt elegantie en functionaliteit, met aandacht voor detail en duurzaamheid. Of je nu een moderne of rustieke stijl zoekt, bij Bathwood vind je het perfecte meubelstuk om je badkamer te verfraaien en te organiseren. Wij maken badkamermeubels van vuren, eiken en notenhout. 

Al onze producten worden op maat gemaakt, staat het juiste model of maatvoering er niet tussen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Minimalistisch design: het ideale hangend

badkamermeubel

Voor een minimalistisch design in de badkamer is een hangend badkamermeubel de ideale keuze. Deze badkamermeubels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd wel een geschikt formaat te vinden is voor elke badkamer. Doordat het meubel aan de muur hangt, creëert het een ruimtelijk effect en oogt de badkamer direct een stuk groter. Daarnaast is een hangend badkamermeubel ook nog eens zeer gemakkelijk schoon te maken. Omdat het meubel vrij hangt van de vloer, is het eenvoudig om eronder schoon te maken en blijft er geen stof of vuil achter. Dit zorgt niet alleen voor een hygiënische badkamer, maar ook voor een opgeruimde uitstraling. Tot slot geeft een hangend badkamermeubel een moderne uitstraling aan de badkamer. Door de strakke lijnen en het zwevende effect, past dit type meubel perfect bij een eigentijdse inrichting. Het is dan ook een populaire keuze voor wie houdt van een stijlvolle en minimalistische badkamer.

Waarom kiezen voor een hangend badkamermeubel?

Een hangend badkamermeubel biedt diverse voordelen ten opzichte van een staand badkamermeubel. Allereerst is een hangend badkamermeubel ruimtebesparend. Doordat het meubel aan de muur wordt bevestigd, blijft er meer vloerruimte vrij in de badkamer. Hierdoor oogt de badkamer direct een stuk groter en ruimtelijker. Daarnaast zorgt een hangend badkamermeubel voor meer opbergruimte. Onder het meubel blijft namelijk ruimte vrij die anders niet benut zou worden. Dit is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld handdoeken, toiletartikelen en schoonmaakspullen. Tot slot creëert een hangend badkamermeubel door zijn zwevende karakter een modern en strak effect in de badkamer. Kortom, een hangend badkamermeubel is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan iedere badkamer.

Praktisch en elegant: het hangend badkamermeubel

Een hangend badkamermeubel is een handige oplossing voor het opbergen van toiletartikelen in de badkamer. Door het meubel aan de muur te bevestigen, wordt er ruimte bespaard in kleine badkamers. Daarnaast is een hangend badkamermeubel een stijlvolle toevoeging aan de badkamer, die zorgt voor een opgeruimde en moderne uitstraling. Het meubel kan tevens dienen als wastafel voor het tandenpoetsen en gezicht wassen, waardoor het een multifunctioneel meubelstuk is dat perfect past in elke badkamer. Met behulp van de zoekwoorden “hangend badkamer meubel” kun je eenvoudig verschillende opties vinden en het meubel kiezen dat het beste bij jouw wensen en behoeften past.

Winkelwagen