Badkamermeubel 160 cm eiken

Ontdek de op maat gemaakte badkamermeubels van Bathwood. Met vakmanschap en eigentijds design transformeren we badkamers tot oases van rust en luxe. Elk stuk belichaamt elegantie en functionaliteit, met aandacht voor detail en duurzaamheid. Of je nu een moderne of rustieke stijl zoekt, bij Bathwood vind je het perfecte meubelstuk om je badkamer te verfraaien en te organiseren.

Al onze producten worden op maat gemaakt. Staat het juiste model of de juiste maatvoering er niet tussen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Een eyecatcher: het badkamermeubel van 160 cm

Het badkamermeubel van 160 cm breed is een prachtige toevoeging aan elke moderne en tijdloze badkamer. Gemaakt van hoogwaardig eiken hout, straalt dit meubelstuk kwaliteit en elegantie uit. Het eikenhout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling, terwijl het moderne design zorgt voor een eigentijdse touch. Met voldoende opbergruimte en een ruim werkblad, is dit badkamermeubel niet alleen stijlvol, maar ook praktisch in gebruik. De combinatie van de afmetingen, stijl en materiaal maken dit badkamermeubel van 160 cm eiken een echte eyecatcher in elke badkamer.

Handig en duurzaam: een eiken badkamermeubel van 160 cm

Op zoek naar een handig en duurzaam badkamermeubel van 160 cm? Dan is een eiken badkamermeubel wellicht de perfecte keuze voor jou. Eikenhout staat bekend om zijn stevigheid en duurzaamheid, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van dit meubelstuk. Daarnaast heeft een eiken badkamermeubel van 160 cm een tijdloze uitstraling en past het goed bij verschillende interieurstijlen. Dit badkamermeubel is niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch. Met een breedte van 160 cm is het meubelstuk ruimtebesparend en past het goed in zowel kleine als grote badkamers. Daarnaast biedt het meubelstuk veel opbergruimte, waardoor je al je badkamerspullen netjes kunt opbergen. Zo blijft de badkamer opgeruimd en overzichtelijk. Een eiken badkamermeubel van 160 cm is ook makkelijk te onderhouden. Het hout is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en eventueel wat mild schoonmaakmiddel. Zo blijft het meubelstuk in topconditie en kun je er nog langer van genieten. Kortom, met een eiken badkamermeubel van 160 cm haal je een praktisch, duurzaam en stijlvol meubelstuk in huis dat perfect past in jouw badkamer.

Tijdloos en elegant eikenhout

Een eiken badmeubel van 160 cm is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle uitstraling in de badkamer. Het warme en natuurlijke karakter van eikenhout zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling in de ruimte. Daarnaast is een badmeubel van deze afmeting ook zeer ruimtebesparend, waardoor het perfect is voor zowel kleine als grote badkamers. Dankzij de opslagmogelijkheden die een badmeubel van 160 cm biedt, is het ideaal voor dagelijks gebruik. Met voldoende lades, kastjes en eventueel een wastafel met bijbehorende kraan, is er genoeg ruimte om al je badkamerbenodigdheden netjes op te bergen. Zo blijft de badkamer altijd opgeruimd en overzichtelijk, wat het gebruiksgemak nog verder vergroot. Kortom, een eiken badmeubel van 160 cm combineert stijlvolle uitstraling met praktische voordelen zoals ruimtebesparing, opslagmogelijkheden en dagelijks gebruiksgemak. Het is een duurzame en functionele toevoeging aan elke badkamer.

Winkelwagen